Meteen naar de inhoud
Home » Blog » compostbak van gerecycled plastic

compostbak van gerecycled plastic

compostbak van gerecycled plastic

Composteren van GFE? Een compostbak van gerecycled plastic is een echte aanwinst voor je sier- moestuin, ecodorp, tiny village of camping. Compostandig levert deze compostbakken o.a. als onderdeel van de workshop composteren op locatie.

Compostandig is ook leverancier van een compostbak van gerecycled plastic. Deze compostbak is modulair, makkelijk op te zetten en uit te breiden en gaat lang mee. Bij de productie van deze compostbakken wordt enkel gerecycleerd huishoudelijk plastic afval gebruikt. Hij wordt gemaakt door Ecoo in België.

compostbak van gerecycled plastic

Al het organische materiaal uit je tuin op één georganiseerde hoop. Enkele maanden daarna heb je compost. Deze compostbak is niet alleen stijlvol, hij gaat een leven lang mee. Maak van de composthoek in je moes- of siertuin een nette en georganiseerd systeem. Geef het de uitstraling die het verdient.

Uitstraling van de compostbak

De compostbak van gerecycled plastic is sterk, robuust en met zo goed als onbeperkte levensduur. Je kan hem makkelijk zelf in elkaar zetten op elke plek in je tuin. Breid je compostbak uit met de aanbouwmodule. Met twee of drie modules naast elkaar kan je het composterend materiaal makkelijk van de ene naar de andere bak omzetten.

Het dakje is een optie voor de afdekking van de compostbak. Het bestaat uit losse gootvormige profielen die lichtjes hellend bovenop de bak liggen. Het laat de rijpe compost nog voldoende ademen en voert de regen toch grotendeels af. Een gunstige vocht- en zuurstofhuishouding bepalen immers een goede compostering.

De bakken zijn per stuk aan te schaffen, waarbij je optioneel bakken kan bijplaatsenmaar wij adviseren om voor drie bakken te gaan. Dan heb je twee bakken om in te composteren en [eventueel] de hoop een keer om te draaien en een derde voor verzamelen van bruin materiaal en of volle emmers. Dat geeft een strakke en georganiseerde uitstraling. Wij denken dat dat fijn is voor jezelf, bezoekers en gasten.

compostbak van gerecycled plastic
De planken van de compostbak zijn middels een schuifsysteem makkelijk te plaatsen.

De belangrijkste voordelen van deze compostbak van gerecycled plastic op een rij

-> Lange levensduur 

-> Makkelijk te installeren 

-> 100% gerecyleerd & 100% recycleerbaar 

-> Geen onderhoud 

-> Rot- en splintervrij

-> Modulair en uitbreidbaar

Een compostbak van gerecycled plastic is een echte aanwinst voor je sier- moestuin, ecodorp, tiny village of camping.

1 reactie op “compostbak van gerecycled plastic”

  1. Pingback: workshop composteren - compostandig

Reacties zijn gesloten.