Meteen naar de inhoud
Home » composteermachines

composteermachines

 

 

Op deze pagina een overzicht van ons aanbod van composteermachines. Compostandig gelooft in een samenleving die organisch bedrijfsafval op de plaats waar het ontstaat omzet naar compost. Dat doen wij door een nieuwe generatie energiezuinige compostmachines te ontwikkelen die nagenoeg geen elektriciteit gebruiken en zeer betaalbaar zijn.

Compostandig is geen composteerbedrijf. Wij bouwen en ontwikkelen composteermachines. Met behulp van deze compostmachines kunnen bedrijven en organisaties hun organisch bedrijfsafval omzetten naar compost en zo besparen op de afvoer van hun [rest]afval. In ons gratis e-book leggen wij uit hoe je geld kan besparen door te composteren.

Onderstaand de drie machines die wij op de markt hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie over het composteren van organisch bedrijfsafval.

Onze kleinste composteermachine Compost-S9

De compost-S9 is het instapmodel. De composteermachine heeft een capaciteit van minimaal 9.000 kg GFE + 1.300 kg bruin materiaal per jaar.

-> Hanteert een ‘in-out’ proces van ongeveer 25 tot 40 dagen;
-> Registreert en logt de temperatuur van het composteringsproces;
-> Gebruikt < 1 kWh per maand. -> Download factsheet met alle details 👇🏼.

De Compost-S9 kost €12.368 [vanaf prijs]

De middelste compostmachine is de Compost-L34

De compost-L34 is het middelste model. De composteermachine heeft een capaciteit van minimaal 34.000 kg GFE + 12.000 kg bruin materiaal per jaar.

-> Hanteert een ‘flow through’ proces van ongeveer 25 tot 40 dagen;
-> Registreert en logt de temperatuur van het composteringsproces;
-> Zorgt voor beluchting door slechts enkele rotaties per dag;
-> Gebruikt < 10 kWh per maand.

De Compost-L34 kost €23.839 [exclusief btw]

Onze grootste composteermachine Compost-XL70

De compost-XL70 is het opschaal model. De composteermachine heeft een capaciteit van minimaal 70.000 kg GFE + 24.000 kg bruin materiaal per jaar.

-> Hanteert een ‘flow through’ proces van ongeveer 25 tot 40 dagen;
-> Registreert en logt de temperatuur van het composteringsproces;
-> Zorgt voor beluchting door slechts enkele rotaties per dag;
-> Gebruikt < 20 kWh per maand.

De Compost-XL70 kost €29.881 [exclusief btw]

Gebruik van compostmachines

Compostmachines zijn een manier om een kanteling te maken van een centraal georganiseerde naar een meer decentrale aanpak. Afval moet niet meer reizen! Door organische reststromen lokaal te verwerken met compostmachines elimineren wij niet alleen vervoersbewegingen in de stedelijke omgeving. We leveren ook een bijdrage aan het behoud en herstel van biodiversiteit.