Meteen naar de inhoud

Over ons

Onze missie

Lokale verwerking van organisch bedrijfsafval tot compost met als belangrijkste doelen kostenbesparing en werken aan het herstel en behoud van biodiversiteit.

Geïnspireerd door de natuur

Onder de juiste omstandigheden vindt compostering plaats zonder input van veel elektriciteit. Door te kijken naar de natuur hebben wij een compostsysteem ontwikkeld dat funtioneert op basis van biologische warmte en <10% van het elktra verbruik van concurrerende machines.

Energiezuinige composteermachine

De natuur inspireert ons bij het maken van composteermachines. Het hele composteerproces gebeurd op basis van biologische warmte. Daarom zijn onze composteermachines extreem zuinig.

Composteer-potentieel analyse

Wat is het composteer-potentieel van organisch bedrijfsafval? Hoe weet ik of ons bedrijfsafval geschikt is om te composteren? Een composteer-potentieel analyse beantwoord deze en andere vragen.

In Nederland geproduceerd


Het gehele productie proces vindt plaats in Nederland. Geen gedoe met lange aanvoerlijnen en beperkte last van levertermijnen. Door onze Nederlandse productiepartners kunnen wij snel schakelen.

Concurrerende prijzen


De composteermachines van Compostandig zijn zowel te koop, als te huur als te leasen. In alle gevallen tegen zeer concurrerende prijzen. Hierdoor stellen wij jullie in staat om geld te besparen op jullie [rest]afval kosten.

Lange garantieHet is belangrijk dat een composteermachines betrouwbaar is. Onze machines komen met een garantie van 10 jaar. Neem je een onderhoudscontract? Dan verlengen wij de garantie tot 15 jaar.

Siemen Cox

Compostbode bij Compostandig

Siemen Cox is schrijver, ondernemer en inspirerende spreker. Hij was 15 jaar actief in de financiële dienstverlening toen hij besloot een ander pad te bewandelen. Hij ging ondernemen met als doel een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving door te DOEN. Hij startte rotterzwam en was samen met zijn compagnon Mark Slegers initiatiefnemer van BlueCity. Je weet wel, in het oude zwembad Tropicana.